2011. október 24., hétfő

Chittorgarh

A kiabrandulas ellenere ma meglepoen szep napot toltottunk Chittorgarhban. Tegnap szerencsere koran sikerult elaludni, ma meg koran elindulni, igy nem kellett sokat elveznem a minden hangulatot mellozo hotelunk vendegszeretetet. 
Riksaval mentunk fel az erodhoz, es azzal is jartuk korbe - ez a legnagyobb Rajahstanban, a teruleten van vagy 130 kisebb-nagyobb templom meg egyebek: tornyok, palotak, tavak, templomok, majmok meg malacok (szimbiozisban). Megkostoltunk valami fura gyumolcsot is, amit elsore articsokanak neztem, csodalkoztam is eleget :)

Bocsi, hogy ma melloztem az ekezeteket, de a szallasadonk lanyanak geperol irok, es nem akartam belekutyulni a beallitasokba.  Idokozben atcuccoltunk Bundiba, ami mar elsore is regenybe illik. Kiplinget is megihlette, itt irta a Dzsungel konyvet, a majomvarost az itteni elhagyatott palota ihlette, amit holnap fogunk megnezni. Egyelore nagyon jok a benyomasok, nagyjabol 3 EUR-ert lakunk egy kedves csaladnal. Mivel holnaputan Diwali (sajnos nem tudom, mi a lenyege, de a felhajtas nagyjabol akkora, mint nalunk Karacsonykor), igy a konyhaban surgolodnek egesz nap, es kaptunk finom sutit vacsora utan :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése